Dag 8. Happy time!

Detta inlägg skulle publicerats för tre dagar sedan, men i väntan på att Soffe skulle fylla i med några rader så verkar det blivit bortglömt. Lägger upp detta nu och jag ska göra allt i min makt för att få de andra att skriva några inlägg, går segt på den fronten.. //Jennie

Hej! Kul att ni foljer bloggen. En vecka avklarad och inga storre incidenter. Risiga i magen da och da. Senaste dagarna har vi solat, badat och shoppat.
Jennie gar los pa varuhusen och koper allt Roxy hon kan hitta. erika hittar en del hon med, jag o stoffe ligger lagt. Spar pengarna till aktiviteter. Planerar bungyjump, shooting range osv! 
Idag blev det stek pa pa Patong beach. fotboll med thaiarna och en lang promenad. 32 grader o solskyddsfaktor hog! Nu laddar vi for kvallen och ska ga och ata. Sedan ev biljard, barhang eller bara en film.
Dagarna framover blir att hyra jetski, aka longtail bat och hitta fina stallen.
Jennie har gatt over fran gul till brun.
Vi andra hoppas det roda skinnet blir brunt snart. 

Hoppas allt bra hemma!
Ska varma upp for vinersasongen och surfa om de blir storre vagor! 

Take Care! 
 
 /Anders


Kommentarer
Postat av: Bosse B

Jaha, då var det bara Erika och Stoffe kvar som skall ge ut något poetiskt eller är det några enstaviga ord från två grottmänniskor ;-. Kom igen nu Erika kicka på stoffe så ni får ihop något och några bilder. Vi har stora förväntningar:-)



Kram / Erikas Pappa

2009-10-15 @ 10:44:08
URL: http://tresvennaroenkorean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback