Thailand here we come!

HÄR gott folk, här kommer ni kunna följa det udda resesällskapet som består utav tre svenskar & en korean.
Vi ska i o för sig inte vara iväg mer än en månad, men för att slippa tillbringa större delen utav resan på ett internetcafé så slår vi ihop våra insnöade huvuden och gör en specifik blogg, just denna resa till ära.

Resenärerna är följande filurer

Anders "flanders" Gorard: Fotbollsnörden no1 där Liverpool FC ligger närmst om hjärtat. Hejare på att åka snöbräda & är elevernas stora idol (se länk --> http://www.barnsemester.se/index.php?option=com_reseblog&Itemid=13&action=view&id=900&Itemid=13 ). Han kick ass på att åka box & är tillsammans med "Koreanen".

Christoffer "stiffler" Alsö: Mannen, myten, legenden.. så beskrivs han ute bland personalbostäderna uppe i Sälen. Snubben lever för snowboardåkning.. finns inget annat i hans hjärna, inge fel med det tycker vi andra som gärna kollar på filmer o bilder som iderligen laddas upp på ansiktsboken. vi gillart! Är tillsammans med "Bagarn".
 
Erika "bagarn" Berggren: Den enda av oss fyra som faktiskt jobbar med något som hon själv inte kan njuta utav. BRÖD.. helt enkelt. En skön pingla som gärna slår klackarna i taket. Har nått det mogna magiska stadiet där vinet väljs efter vad som skall ätas, rött till kött & vitt till fisk. Är tillsammans med "Stiffler".
 
Jennie "korean" Nilson: Här är tjejen som ständigt kollar snett på folk, hon är den enda i resesällskapet med inbyggd widescreen och den enda som alltid får vara med i laget med gula-västar (och då utan att ens behöva sätta på sig en väst). Brädåkningen är hennes kall, och i somras tog hon hand om två grisar OBS! det var inte Anders & Stiffler...
 

 
Såååå då var dream teamet samlat, biljetterna bokade, hotellrummen reserverade och badkläder inköpta. Just ja! Måste skriva upp att köpa solkräm också, Anders behöver minst 60+ i solskyddsfaktor för att näsan inte ska få honom att likna Rudolf med röda mulen...
Känner att denna resa kommer bli något utöver det vanliga.. vi ska NJUTA & leva farligt. det gillar vi. iallafall jag.
 
Avresedatumet är den 4e Oktober.. så det är ett tag kvar. Men min kära mor har lärt mig att vara ute i god tid och vi har ju en hel del att fixa innan.
Ska bl.a få hem Anders pass ifrån Sälen, Stiff ska skrapa ihop några sista penningar till ännu fler Singa Beer, Erika ska njuta lite mer utav det vackra höstvädret och jag har en kastrering att ta hand om. Nej inte Anders.
Min kanin Harry. Han börjar bli lite översexuell så Hedwig (den andra kaninen) har det lite jobbigt just nu.
 
Uppdatering om förberedelser inför resan kommer att skrivas in på denna sida vilket betyder att ni bör kika in här då o då fram tills vi "far" (som boden emma & johan skulle ha sagt).
 
Nu kommer vi till avskedsfrasen, där brukar jag i min egna blogg skriva något
otrevligt i stil med "soo long fuckers".. men det tänker jag inte göra här.
 
"På återseende!" får det allt ta o bli..   // Jennie "med ie på slutet" Nilson

Kommentarer
Postat av: Bo Berggren

Med denna fina inledning blev förväntningarna stora på att tätt få följa er på resan. Ha en trevlig ledighet, var rädda om er och ha de så bra.



Stor Kram /Erikas pappa

2009-10-04 @ 22:00:27
URL: http://tresvennaroenkorean.blodd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback